Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (μεταφορικά).

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  1. Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
  4. Το προϊόν δεν αποτελεί αντικείμενο που αποκτήθηκε κατόπιν παραγγελίας για τον συγκεκριμένο αγοραστή.
  5. Αναλαμβάνεται την κάλυψη των μεταφορικών καθώς και την ασφάλεια των εμπορευμάτων μέχρι την έδρα της επιχείρησης

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσω mail στο info@agrotek.gr ή και τηλεφωνικώς στο 23820-21753 για να επιβεβαιώσουμε την διαδικασία της επιστροφής. Στην προκειμένη περίπτωση, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα είναι:

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΜΛΑΔΗ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 43, T.K. 581 00, Γιαννιτσά

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 23820-21753.

Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη. Κατά την παραλαβή των ως προς επιστροφή εμπορευμάτων, η εταιρεία εκδίδει πιστωτικό με το καθαρό ποσό αγοράς το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε για αγορά προϊόντων από το κατάστημά μας, τα οποία είναι διαθέσιμα και όχι κατά παραγγελία, ή να συμψηφιστεί για αγορά προϊόντων μεγαλύτερης αξίας. Επιστροφή χρημάτων δεν προβλέπεται. Το πιστωτικό ποσό διατηρείται για ένα διάστημα 6 μηνών μετά το πέρας του οποίου παραγράφεται.

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ήδη αποσταλλεί και εφόσον η εταιρεία ενημερωθεί εντός 12 ωρών από την πραγματοποίησή της. Στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα και εντός 24 ωρών τηλεφωνικώς ή/και μέσω mail στο info@agrotek.gr για τις μη εργάσιμες ώρες. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική πληρωμή, θα υπάρξει συνεννόηση για την επιστροφή του ποσού εντός 7 ημερών.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

eurobank logo
© AGROTEK     Powered by Softways